WOMAN!!.. take care of your guy..

on Friday, November 21, 2008

Hi,

Since my dear wife is running her "Dr. Love" series, i decided to write a more serious blog - namely about what it takes for a woman to take care of a guy - something that i think many women tend to forget - a healthy relationship is about two-way communication and two-way caring for eachother.

I wrote this is in Danish.



1. Vis din nydelse
Det er et sikkert hit hos manden, hvis han kan se, at hans kvinde selv er i stand til at forsyne sig fra livets store gavebod. Der er ikke noget bedre for en mand end se sin kvinde smile, være glad og selvkørende i forhold til sin egen nydelse.

Det gælder både i og uden for sengen.


2. Giv ham opmærksomhed
Mange mænd savner egentlig bare opmærksomhed.
Giv din mand opmærksomhed, for det er utroligt vigtigt for en mand at få ros,
anerkendelse, også fysisk i form af kys, øjenkontakt eller sex. Det
farligste en kvinde kan gøre, er at tage ham for givet og glemme at
vise ham opmærksomhed.

Det gælder iøvrigt også for manden i forhold til kvinden.


3. Vær feminin
Der er især en ting, der går igen på de fleste mænds ønskeseddel: At kvinde tør være feminin og gøre noget ud af sig selv. Manden vil gerne have, at kvinden dyrker det femine, bruger lidt make-up og plejer sig selv. Det skal ikke bare være joggingtøj og fedtet hår i en hestehale. Dyrker kvinden forskellen mellem mand og kvinde, øger det forholdet polaritet, som er med til at gøre sexlivet mere spændende.

Så sørg for at smutte til frisøren, eller få løbet en tur og i det hele taget pleje dig selv, så du føler dig lækker og glad. Det skal ikke altid være ham, der skal sørge for, at du er glad. Han vil gerne være mand, ikke far.

4. Slip kontrollen
Det er vigtigt at turde give sig hen og lade manden få følelsen af, at han kan tage dig. Det handler om, at kvinden skal læne sig tilbage, så han har muligheden for at gribe hende og føle sig som en rigtig mand. Der er ikke noget mere usexet for en mand end en kontrolkvinde, der altid kan klare hele verden selv.

5. Vis ham respekt
Enhver mand har brug for respekt omkring den, han er, og det, han gør. Din mand skal vide, at du er stolt af ham. Det har vi alle sammen brug for, men mænd har specielt meget brug for det.


6. Kvinde, giv din mand frihed

Mae West sagde engang: ”Giv en mand frie hænder, og du har dem straks over det hele”. Du skal ikke være bange for at give ham frie tøjler, for du får det 100 gange igen, hvis du giver ham den frihed, han har behov for. En mand, der mister sin frihed og sin mission i livet, bliver en utrolig kedelig mand, at være sammen med. Giv ham lang line, og stol på, at han nok skal komme tilbage til dig. For det er dig, han har valgt at være sammen med.


7. Modspil
Selv om han skal have frihed, bliver han ligeglad, hvis han har totalt frit råderum. For at kunne gøre sig umage har mange mænd brug for modspil, som vel at mærke ikke er det samme som modstand. Du skal med andre ord ikke være en nikkedukke, men vise hvem du er og turde stille krav. Du skal turde sparke ham over skinnebenet en gang i mellem, se ham i øjnene og sige:

”Nu har jeg brug at du kigger på MIG”.


8. Tag ham
Manden har også brug for at blive taget og slippe kontrollen, både i sengen og mentalt. For ham er det også fedt at have en kvinde, som kan udvide hans grænser seksuelt og som kan lægge skulder til og sige ”det er okay, at du er ked af det, fordi du er blevet fyret. Jeg skal nok være der for dig”. Men det er en hårfin balance, og du skal for alt i verden ikke havne i en morrolle, for det tænder mænd absolut ikke på. Medmindre de ikke har fået sluppet moderbindingen.

I hope these advices is something that every woman will think about..

Have a nice weekend


12 comments:

Malla said...

Jaha är det där nån jävla pik eller? Först och främst tycker du att jag har en oseriös blogg sen viker du ut mitt onintresse för dig till hela jävla världen. Nädu nu har jag skrytit färdigt om din stora penis. Goodbye.
P.S jag fattade hursom heslt inte hälften av vad som stod i det där inlägget

Malla said...

And by the way, If you dont understand what I wrote in the last comment it shortly translated to: O I love you so much, you have the biggest ----- ever! :D

Valkin said...

hahaha.. thank you hun.. but my 4,5cm is not big.. its just you who is to-tight-to-much :-D

Malla said...

Jag kanske har glömt att säga det men ibland är det inte mitt underliv du tränger in i - det är min navel ahahahha

Valkin said...

damnit.. i knew something was wrong.. lets change to anal then ;-)

Lisa said...

Med andra ord så tycker mannen att frugan ska vara "Kåt, glad och tacksam"?

Lisa said...

Och ge honom en ros ibland?

Lisa said...

hahahaha

Anonymous said...

vafan, fatfade nån förutom författaren själv något mer än rubrikerna? Jag försökte ett par gånger men rummet började snurra och jag tror jag kissade på mig lite...

Valkin said...

hahaha... its good to see that the same people that nag/annoy me for speaking bad swedish aint that much better at danish themself.. muhaha.. and yes Lisa.. ur right.. obey your man :p

Charleene said...

haha.. mm, tur att danska är lättare att läsa än att förstå.
ska man nu hårddra det så gäller det ju samma för män och kvinnor... :)

Charleene said...

haha.. mm, tur att danska är lättare att läsa än att förstå.
ska man nu hårddra det så gäller det ju samma för män och kvinnor... :)