For the girls: Howto get HOT movie sex :-D

on Thursday, January 15, 2009

Hej,

Idag har jeg valgt at skrive en blog en tøserne som måske ikke helt har fattet den med god sex, skal siges at min egen sexede Hustru (malla) inspirere mig en del her, så kys til dig skat - er du en mandelig læser, kan der også være et par gode tips for dig at hente her..


Sæt scenen

Sharon Stone vil aldrig springe i en uredt seng i et rum, som flyder med sure
sokker, nullermænd og take-away rester fra dagen før. Så hvorfor skal
du? Se dig rundt i dit eget soveværelse og sørg for, at rummet henleder
dine tanker på sex – eller søvn.

- Filmsex-scener er planlagt ned til den mindste detalje – stedet, lyset og indretningen, uanset
hvor spontant, det virker, siger filmkritikeren Molly Haskell, der blandt andet er kendt for sin undersøgelse: ’From reverence to rape:


The treatment of women in the movies’.

- Du behøver ikke nødvendigvis have sex på den franske Riviera eller på toppen af et luksushotel. Brug soveværelset – eller måske badekaret. Lækkert sengetøj, levende lys og flagrende gardiner kan gøre meget – særligt mænd elsker det. Det er som om, at de har fået adgang til kvindernes private elskovsrede, lyder det fra parterapeut Sharyn Wolf, forfatter til bogen ’How to stay lovers for life’.


Elsk ham stille
Kvinder elsker filmsex-scener, som skildrer dybe følelser. Tænk Demi Moore og Patrick Swayze, og måden de ser på hinanden i filmen Ghost. Det er nok ikke ret mange som bruger så meget tid på at stirre ind i hinandens øjne, men det er aldrig for sent at begynde.

- Hold hans ansigt i dine hænder, se ham dybt ind i øjnene og kys ham så på øjenlågene, næsen og kinderne og lad fingerspidserne løbe over dem. Det skaber nærhed og samhørighed på et øjeblik, råder sexterapeut Sherry Lehman, som kvinden bag bøger som ’It was better in the backseat’.

Fortsæt med at udforske hinandens kroppe i sengen, som om det var første gang I så hinanden nøgne. Start øverst med at stryge dine fingre gennem din partners hår og arbejd dig videre ned ad hans krop. Ved at tage sig tid til at se og røre hinanden, kommer I virkelig i sex-mode.


Skab lidt spænding
Ifølge Molly Haskell udspringer filmsex ofte af spændingen mellem to karakterer og det ’rush’, der følger med at have sex for første gang. Tænk på Michael Douglas og Glenn Close i køkkenet i filmen ’Fatal Attraction’.

- Hvad med et hurtigt knald op ad væggen. Husk scenen i ’Den engelske patient’ og bare vælg et øjeblik og grib det. Kys ham, hiv ham ind til dig og sig: - Hvad med at gøre det lige nu,
siger Olivia St. Claire, forfatter til blandt andet ’203 Ways to Drive a Man Wild in Bed’.

Problemet er nemlig, at i et langt parforhold bliver sex ofte rutine. Tricket er derfor at ændre jeres
sexvaner, og for eksempel at have sex på køkkenbordet eller på et bord i stuen.


Vejen frem
Det er meget lidt af selve sexakten man rent faktisk ser på film – med mindre du ligefrem har sat en pornofilm i afspilleren. Fokus er som oftest på opbyggelse og ophidselse, og det er det som ofte tænder kvinderne, når de ser erotiske film.

- For at opnå denne spænding kræver det, at I går langsomt frem. En af de bedste måder at
gøre det på er at tage sig tid til at kysse. Kan I ikke overskue at presse tungekys ind mellem aflevering af børn, arbejde, madlavning og sengelægning, så genopliv kysseglæden ved at sætte jer på bagsædet af bilen, når I har været ude at spise eller find en mørk krog på en pub,
siger sexterapeut Jane Greer.

Og når det gælder afklædning, så gør lidt ud af det. Tænk på Kevin Costner som rev tørklædet af Whitney Houston i Bodyguard, eller den dyriske afklædning i Basic Instinct, råder sexterapeut Sherry Lehman.


Vær en sexbombe
Hvor ofte ser du usikre kvinder på film? Vær den sexgudinde du virkelig er, råder filmkritiker Molly Haskell. Tænk Kevin Costner og Sean Young i ’No way out’ og Tom Cruise og Rececca De Mornay i ’Risky business’.

- Mænd elsker, at kvinder viser, at de har lyst. Tricket er at være komfortabel med sin egen seksualitet, påpeger Haskell.

Føler du, at det bliver lidt for voldsomt, så start i det stille. Flirt med ham: sno dit hår, rør ved dig selv eller bed om hjælp til af- eller  påklædning. Et andet klassisk trick er at bruge seksuelt ladede ord og udtryk, når I snakker sammen og i sengen. Suk og støn af liv og lyst, det får ham til at føle sig utrolig dejlig og selvtillid i sengen smitter.



Flirt med det forbudte
Sex på film flirter ofte med det lidt forbudte. Tænk på Melanie Griffith, som tager et par håndjern frem i filmen ’Something wild’.

- Det er kedeligt at gøre det samme hele tiden, siger Lonnie Barbach, forfatter til bogen ’Turn on’.
- Nybegyndere kan binde hinanden fast med et tørklæde og lege lidt med uskyldig ’bondage’. Ekshibitionister kan forsøge sig med sex i elevatoren, i svømmebassinet eller til en fest, foreslår Olivia St. Claire.

Eller gør noget så enkelt som at tage styringen på en anden måde, end du plejer, beordre hinanden i seng eller fortæl hinanden, hvad I fantaserer om. Det kan også gøres med kropssprog alene. For eksempel kan du stille dig op iført et lidt sexet antræk med bagenden mod ham og et frækt blik, og han vil helt sikkert forstå, hvad  du vil.


Ty til ekstreme metoder
Til sidst, selv om det er mange mærkelige situationer som fører til sex på film, så vær forsigtig med at kimse af det. En frokost på sengen, en picnic eller noget så enkelt som at hjælpe ham med at barbere sig, kan være et spændende afbræk fra rutinerne.

Så se at få gang i lagerne og have lidt sjov.. er du frisk skat ?

//Leon

1 comments:

Malla said...

Kan du inte skirva ett inlägg på svenska? jag tror det skulle bli exremt roligt. sen det här med sextips eller vad det ska föreställa - vad menar du, vill du ha spetsgardiner och tända ljus i sovrummet eller ska jag ha en ispik ala sharon stone? eller äre så illa att jag ena dagen ska vara det en aoch andra dagen det andra? det kan ju bli förvirrande - mitt i allt närjag ser dig djupt i ögonen så kommerjag på att jag ska riva och klösa dig på ryggen...hmm